Oferim toată gama de servicii medicale stomatologice, inlcusiv radiologie dentară digitală de ultimă generație.

Oferim servicii stomatologice de calitate pentru întreaga familie. Pentru copii, oferim ședințe de îngrijire dentară, tratamente pedodontice (adresate afecțiunilor dentare la copii) și ortodontice (aparate dentare). Încercăm să colaborăm cu toți copiii, în speranța că putem oferi ajutor tuturor.

Momentan nu colaborăm cu casa de asigurări.

Momentan nu lucrăm sâmbătă și duminică. Luăm în considerare prelungirea programului de lucru în măsură în care vom avea suficiente solicitări în acest sens din partea pacienților.

Pentru programări la clinica stomatologică RaDent Center Bistrița, sunați-ne la 0731.314.801. Va așteptăm cu drag de luni până vineri, între orele 09:00 -19:00, la sediul nostru din Str. Axente Sever 2, Bistrița.

Frecvența vizitelor pentru examinare dentară generală la cabinetul stomatologic și a ședințelor de tratament îngrijire și igienizare dentară profesională depinde de istoricul dentar al fiecărui pacient. Dacă aveți o igienă dentară optimă acasă, nu aveți carii dentare, tartru și sensibilitate dentară, recomandăm realizarea tratamentului stomatologic o dată la 6 luni sau chiar la 1 an.

În schimb, dacă aveți un istoric de carii dentare severe, boli ale gingiilor sau dacă tehnicile de îngrijire dentară acasă sunt slabe, vizita periodică la medicul dentist pentru detartraj și curățare profesională a dinților se va efectua o dată la 3 luni.

Medicii stomatologi RaDent Center recomandă să va spălați pe dinți de cel puțin de două ori pe zi (o dată dimineața și o dată chiar înainte de a merge la culcare). Recomandăm folosirea atei dentare cel puțin o dată pe zi (înainte de a merge la culcare). Adițional, folosiți apa de gură pentru curățarea cavității bucale.

Primele semne ale afecțiunii parodontale sunt:

  • sângerarea gingiilor la periaj,
  • sensibilitatea dentară,
  • înroșirea și umflarea gingiilor,
  • mici leziuni la nivelul gingiilor.

Dacă aveți alte întrebări, vă rugăm să ne contactați. Medicii noștri dentiști sunt aici pentru a vă ajută în orice situație.

Întrebări Frecvente