Estetică Dentară. Albirea Danturii. Fațetele Dentare.

Dinți mai frumoși, mai albi și mai sănătoși? Un zâmbet frumos și sănătos nu doar că îi face pe cei din jur mai fericiți, ci are puterea de a ne face pe noi înșine să fim mai fericiți și mai încrezători în forțele proprii. Indirect, un zâmbet frumos contribuie la succesul nostru socio-profesional. Programați-vă o întâlnire cu medicul dentist, specialist în estetică dentară și albire profesională a dinților.

Estetica dentară cuprinde o serie de proceduri medicale care ajută la înfrumusețarea și albirea danturii. Printre procedurile care ajută la îmbunătățirea aspectului dinților: albirea profesională a dinților, aplicarea de fațete dentare, de exemplu pentru a reduce distanțele individuale dintre dinți, ortodonția (îndreptarea dinților), lucrări protetice produse în laborator (fațetele dentare din ceramică, coroanele din ceramică integrală, porțelan pe suport de zirconiu), aplicarea de bijuterii dentare.

Albire Dentară

Albire profesională pentru o dantură perfectă, de un alb strălucitor.

Fațete Dentare

Învelișuri subțiri de porțelan confecționate în laboratorul nostru.

Încrustații Dentare

Variantă alternativă modernă pentru plombarea dinților și a maselelor

Albirea Dinților. Albire Profesională Dantură.

Albirea dentară este procedura de cosmetică dentară prin care culoarea dinților este modificată de la nuanța naturală la o nuanță mai deschisă. Mulți oameni asociază albirea profesională a dinților cu vedetele de cinema. De fapt, albirea danturii este astăzi o procedura extrem de populară în estetică dentară.

Există o serie de factori care contribuie la decolorarea sau ingalbenirea dinților. Un rol major în ceea ce privește patarea și ingalbenirea dinților îl are mâncarea și băuturile pe care le consumăm, medicamentele, consumul de țigări, cafea, vin. Înaintea aplicării tratamentelor de albire dentară, este necesar să se facă igienizare dentară și un detartraj.

albire-dentara-profesionala-bistrita

Albirea dinților poate fi făcută rapid în cabinetul doctorului dentist, în mai puțin de o ora, cu ajutorul unei lămpi speciale de albire, sau acasă, cu un gel care se pune seară pe dinți, timp de o săptămâna Aflați mai multe detalii despre metodele de albire profesională a dinților.

Fațetele Dentare. Reparare Strungăreață, Dinți Sparți, Dinți Fisurati.

Fațetele dentare sunt o metodă eficientă și ieftină de a corecta estetic un dinte sau dinții deteriorați, fie că este vorba de carii și fracturi, de strungăreață sau ciobituri ale dintelui, deformări sau colorații persistente ale dinților, dinți înghesuiți sau dinți uzați, tociți (abraziune dentară).

fatete-dentare

Fațetele dentare sunt învelișuri subțiri de porțelan are se confecționează unicat în laboratorul nostru de tehnică dentară, în formă, culoarea și poziția dorită pentru a acoperi dintele. Fațetele dentare reprezintă cantități mici de material care se aplică pe față vizibilă a dinților, cu predilecție la dintîi frontali. Aflați mai multe despre fațetele dentare

Încrustații Dentare Inlay și Onlay. Plombe Dentare Create în Laborator.

Încrustațiile dentare pot fi recomandate de către medicul dentist ca o varianta alternativă modernă, mai rezistență și mai estetică pentru plombarea dinților și a maselelor. Deși au un cost mai ridicat comparativ cu cel al unei plombe, durabilitatea ridicată, rezistență și aspectul identic cu cel al dintelui natural, fac că încrustațiile dentare să fie preferate de pacienți și să înlocuiască cu succes plombele inestetice.

incrustatii-dentare

Incrustațiile dentare sunt obturații (plombe) realizate în laboratorul de tehnică dentară. Ca și obturațiile (plombele), incrustațiile sunt plasate în interiorul dintelui pentru a repara o distrugere severă a acestuia (dinte cariat sau fracturat). Aflați mai multe detalii despre încrustațiile dentare inlay și onlay.