Îngrijire Dentară. Detartraj Cu Ultrasunete. Periaj. Tratament Igienizare Dentară Profesională.

Tratamentul de igienizare dentară profesională include detartraj subgingival cu ultrasunete, curățarea dinților cu air-flow și periajul dentar. Un periaj dentar, chiar dacă este efectuat corect, nu este de ajuns. Medicii dentiști recomandă efectuarea acestui tratament de îngrijire dentară profesională cel puțin o dată la 6 luni. Controalele dentare periodice sunt recomandate cel puțin o dată pe an.

ingrijire dentara

Curățarea și îngrijirea dinților este precum schimbarea uleiului la mașină. Dacă faceți acest lucru periodic, puteți fi scutiți ulterior de situații grave și dureroase. O bună igienă orală păstrează dinții curați, sănătoși și strălucitori. Știați însă că îngrijirea dentară este esențială și pentru menținerea unei stări bune de sănătate generală? Este adevărat, o igienă orală deficitară poate contribui la apariția unor probleme dentare și medicale, cum ar fi boli ale gingiilor, infecție și boli de inimă.

Stomatologii recomandă că dinții să fie curățați profesional de două ori pe an. Curățarea dinților înseamnă îndepărtarea plăcii dentare și a tartarului pentru a preveni apariția cariilor, gingivitei și boli ale gingiilor.

În cadrul centrului stomatologic RaDent Center Bistrița se efectuează o varietate de proceduri de îngrijire dentară profesională, de la detartraj cu ultrasunete, fluorizare, curățarea dinților cu air-flow și periajul dentar profesional.

Medicii dentiști specialiști în igienă orală și aparatele medicale de ultimă generație, ne-au ajutat să îmbunătățim mii de zâmbete. Ne dorim să facem același lucru pentru dvs. Pentru a programa o întâlnire sau o consultație stomatologică, vă rugăm să ne contactați.

Periajul dinților este ineficient dacă nu este efectuat corect. Periați-vă dinții cel puțin de două ori pe zi. Periuță de dinți se ține la 45 grade, periajul se realizează întotdeauna de la gingie spre dinte și nu invers. O bună parte din bacterii nu se află pe dinți, ci pe obraji și limbă. Ca metode adiționale periajului, ața dentară și apa de gură sunt necesare și foarte importante pentru a ne menține dantura sănătoasă.

Îngrijirea dentară influențează atât menținerea sănătății dinților, cât și a unei stări generale bune de sănătate a organismului. Sunați-ne astăzi la 0731.314.801 și programați o ședința de igienizare dentară profesională.