fbpixel
Știri

Am lansat radentcenter.ro, site-ul centrului stomatologic RaDent Center Bistrița. Site-ul are un design modern simplificat, este optimizat pentru dispozitivele mobile, optimizat pentru cititori și pentru motoarele de căutare. Ne dorim ca vizitatorii, pacienții și partenerii noștri să găsească cu ușurință în site informația relevanță și de interes. De aceea am avut că obiectiv crearea unei bune experiențe de navigare în site, găsirea cu ușurință a datelor de contact ale clinicii stomatologice și a locației din Bistrița, Str. Axente Sever, nr 2.

În luna mai 2015, doamna doctor Adina Cătinean, Medic Dentist Specialist Ortodontie și Ortopedie Dento-facială, absolvent Facultatea de Medicină Dentară în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca (UMF Cluj Medicină Dentară), a pus bazele centrului de stomatologie RaDent Center.

Aici, pacienții din Bistrița și nu numai, sunt așteptați de o echipa de medici dentiști profesioniști, pentru a beneficia de servicii medicale de calitate și tratamente stomatologice complete, inclusiv posibilitatea efectuării radiografiilor dentare performante în cadrul clinicii. Profesionalismul tinerei echipe de medici dentiști este completat de aparatura medicală performantă, astfel încât serviciile stomatologice să se ridice la cel mai înalt nivel de calitate.

lansare radentcenter ro

Informația este structurată în funcție de categoriile de tratamente dentare disponibile în centrul stomatologic RaDent Center:

Estetică dentară – fațete ceramice, albire dentară;

Ortodonție – aparate dentare adulți și copii;

Tratamente odontale și endodontice – obturații coronare (plombe), tratamente de canal;

Chirurgie orală – extracții dentare și diverse intervenții chirurgicale dentare;

Implantologie – implanturi dentare cu aparatură de ultima generație;

Lucrări protetice – coroane și punți dentare, proteze mobile, lucrări ceramice (dinți de porțelan);

Parodontologie – tratamentul inflamatiilor gingivale;

Stomatologie pentru copii;

Îngrijire și igienă dentară – detartraj și periaj dentar profesional;

Radiologie dentară – radiografii dentare cu rezoluție maximă și radiații minime.

 

Alte secțiuni de interes în site sunt:

• Pagina dedicată despre serviciile și tratamentele dentare oferite în cadrul clinicii stomatologice RaDent Center Bistrița;

• Pagina despre radiologia dentară, ca serviciu rapid și performant, posibil a fi efectuat direct în cadrul centrului stomatologic RaDent Center Bistrița;

• Pagina Despre noi și Galerie cu imagini din clinică stomatologică RaDent Center Bistrița;

• Pagina despre aparatura medicală folosită în tratamentele stomatologice;

• Pagina dedicată cu prețurile tratamentelor stomatologice în cadrul RaDent Center. Vă rugăm să luați în considerare faptul că prețurile serviciilor stomatologice afișate pe site sunt orientative, iar prețul final al fiecărui tratament dentar se va stabili în urma unei consultații stomatologice personalizate;

• Pagina cu răspunsuri pentru întrebări frecvente ale pacienților centrului stomatologic;

• Secțiune de blog, unde vom publica articole din domeniul stomatolologiei și noutăți.

Mulțumim pacienților pentru testimonialele despre serviciile stomatologice oferite de către medicii dentiști în cadrul RaDent Center Bistrița. Apreciem opinia pacienților noștri și încurajăm întotdeauna pacienții să compleze formularul de feedback privind serviciile stomatologice.

Pentru a rezerva o programare la dentist în cadrul centrului stomatologic RaDent Center Bistrița, Str. Axente Sever, nr 2, trimiteți solicitarea de programare vizită la dentist pe email, sunați-ne la numerele de telefon 0263.239.085 sau 0731.314.801, sau completați formularul de contact din site. De asemenea, ne dorim să păstrăm legătură cu cititorii site-ului și pacienții noștri prin intermediul paginii de Facebook RaDent Center Bistrița.