Știri

Toate planurile dintr-o zi tind să se desfășoare mai bine atunci când ai un zâmbet frumos, sănătos și ești scutit de durerile enervante care au potențialul de a-ți ruina starea de bine. RaDent Center vine să salveze orice situație care implică sănătatea orală și a deschis a doua clinică stomatologică.

Unde ne găsești

După ce în luna mai a anului 2015 a fost deschis Centrul Stomatologic RaDent Center Bistrița, serviciile pentru adulți se mută într-o nouă clinică, în Sigmir, DJ 151, Nr. 296.

Clinica cu sediul în Bistrița, Str. Axente Sever 2, va continua să ofere servicii complete copiilor.

Cel de-al doilea sediu, din Sigmir, este specializat în servicii stomatologice complete, de înaltă calitate, pentru adulți și te așteaptă cu aparatură de ultimă generație și medici pregătiți să răspundă prompt și eficient tuturor problemelor dentare cu care te-ai putea confrunta.

RaDent Center Sigmir - intrare cladire
RaDent Center Sigmir - Receptie
RaDent Center Sigmir - sala de asteptare
RaDent Center Sigmir - sala de asteptare
RaDent Center Sigmir - cabinet stomatologic
RaDent Center Sigmir - cabinet stomatologic etaj

Ce îți oferim

La RaDent Center Sigmir te așteaptă patru cabinete stomatologice și un laborator de radiologie dentară. Pentru că fiecare plan de tratament este realizat în baza unei radiografii dentare, la RaDent Center Sigmir ai acum avantajul de a nu mai fi nevoit să faci drumuri în plus la alte cabinete de radiologie, totul se întâmplă simplu și rapid, în aceeași clădire iar consultația stomatologică nu mai implică timp pierdut în trafic.

RaDent Center Sigmir - receptie pacienti
RaDent Center Sigmir - laborator radiologie
RaDent Center Sigmir - radiografii dentare
RaDent Center Sigmir - servicii stomatologice
RaDent Center Sigmir - microscop dentar
RaDent Center Sigmir - tratamente dentare de calitate

O clădire nouă nu înseamnă însă mare lucru fără oameni cu o pregătire aleasă și capacitate de a-ți rezolva orice problemă, oricât de complicată și dureroasă ar fi ea. În cea de-a doua clinică RaDent Center, din Sigmir, te așteaptă șase medici, fiecare cu o specializare unică și formare profesională continuă. Echipa noastră de medici este formată din specialiști tineri cu amplă pregătire în domeniul stomatologiei și cu o instruire postuniversitară ce îți oferă siguranța celor mai bune tratamente pentru tine.

RaDent Center Sigmir - medici stomatologi
Echipa Medicala RaDent Center Sigmir
RaDent Center Sigmir - medici stomatologi

Medicii noștri participă în fiecare an la conferințe, simpozioane și traininguri tocmai pentru a fi la curent cu toate noutățile din domeniu și a le oferi pacienților noștri cele mai sigure și eficiente soluții disponibile. În ajutorul specialiștilor noștri stă și tehnologia cu care noua clinică RaDent Center Sigmir este dotată. Cele patru cabinete stomatologice sunt dotate cu cea mai modernă aparatură de stomatologie disponibilă pe piață, ustensilele cu care lucrăm fiind achiziționate de la producători cu tradiție din SUA, Elveția sau Germania.

Astfel, radiografiile dentare realizate chiar în clinica din Sigmir oferă o calitate maximă a imaginii radiologice și reduc iradierea pacientului, în timp ce pentru albirea profesională a danturii folosim Laserul Dioda EPIC™ X de la Biolase, de ultimă generație. În plus, pacienții noștri beneficiază de unul dintre cele mai performante microscoape dentare ce încorporează tehnologii avansate de optică și iluminare la un standard foarte ridicat, necesare în efectuarea corectă a tratamentelor endodontice, în chirurgie, estetică dentară sau protetică.

RaDent Center Sigmir - receptie pacienti

De ce suntem alegerea potrivită

Pentru că aproape orice experiență (chiar și cea de la dentist) o evaluăm în funcție de cât de confortabilă se dovedește a fi, la RaDent Center facem totul pentru a ne asigura că pacienții care ne trec pragul au parte de tratamente de înaltă calitate și, foarte important, se simt în siguranță.

Pentru că ne aflăm la doar 10 minute de mers cu mașina din centrul Bistriței, nu trebuie să îți mai faci griji că vei întârzia.

Și pentru a scăpa de grija mașinii și a locului în care ai lăsat-o, RaDent Center Sigmir pune la dispoziția pacienților locuri de parcare gratuite și supravegheate pe toată durata vizitei în clinica noastră.

De asemenea, poți ajunge la noul nostru sediu și folosind transportul în comun și, pentru a nu avea grija infectării cu Sars Cov-2, personalul RaDent Center este în permanență preocupat de dezinfectarea suprafețelor comune și asigurarea unui mediu în care tu și familia ta sunteți protejați pe tot parcursul timpului petrecut în clinica noastră.

RaDent Center Sigmir - parcare proprie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy