fbpixel

Servicii Stomatologice Complete

Radiografii Dentare Digitale Direct în Clinica Stomatologică

Radiografiile dentare digitale au un rol esențial în scanarea cu mai mare precizie a afecțiunilor din interiorul cavitatii bucale și de la nivelul rădăcinilor dinților și a gingiilor. Cu ajutorul radiografiilor performante, medicul dentist poate identifica, în cadrul unui consult stomatologic periodic, o scădere a volumului osos și astfel poate determina gravitatea afecțiunilor gingivale.

În majoritatea cazurilor, examenul clinic dentar nu este suficient pentru un diagnostic complet al potențialelor afecțiuni ale cavitatii bucale și posibile anomalii dentare. De fapt, majoritatea problemelor de sănătate ale danturii și ale maxilarului nu sunt vizibile cu ochiul liber.

Posibilitatea efectuării radiografiilor dentare de ultima generație în doar câteva secunde, precum și a tratamentelor stomatologice, direct în centrul nostru stomatologic, face ca medicul dentist să poată lua rapid și corect deciziile potrivite fiecărui caz. În plus, pacienții salvează timp întrucât nu va mai fi necesară deplasarea la un laborator de radiologie separat și încă o programare la dentist.

Radiografii Dentare de Ultimă Generație

aparatura-radiologie-dentara1

Centrul stomatologic RaDent Center este prevăzut cu tehnologie și aparatură medicală folosită în stomatologia modernă.

Pentru radiografiile mari folosim aparatul de radiologie dentaraRX panoramic, marca Vatech, un dispozitiv performant care asigura vizionarea maxilarului și a danturii în imagini full digitale de ultima generație.

În cazul radiografiilor mici, folosim aparatul de radiologie dentară RX retroalveolar, marca Vatech, un sistem modern cu generator cu înaltă frecvența pentru asigurarea calității maxime a imaginii radiologice și reducerea la minim a iradierii pacientului.

Tehnolologia modernă folosită pentru radiologia dentară asigură rezultate excelente și rezoluție maximă a imaginilor, cu radiații minime pentru pacient. Scopul principal al radiologiei dentare digitale este de a reduce expunerea pacienților la radiații. Suntem de părere că astăzi nu putem vorbi despre servicii stomatologie de calitate fără aparate de radiologie dentară moderne.

Pe lângă descoperirea detaliilor importante privind starea de sănătate a danturii și maxilarului pacientului, radiografia dentară este folosită de către medicul stomatolog ca referință de bază pentru următoare vizitele ale pacientului la cabinetul dentar.

Radiologie Dentară